Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mark Gurman: iPad Air släpps snart

Den som går och längtar efter nya iPad Air kan glädjas av senaste skvallret från Mark Gurman. I en tweet påstår han att återförsäljare redan har fått in marknadsföringsartiklar.

Mark Gurman tweetade under onsdagen att marknadsföringsartiklar för kommande iPad Air ska ha nått återförsäljare. Vilket Gurman menar är en stark antydan på att den färgglada iPaden snart släpps. Under Apples presentation förra månaden så fick vi inget exakt släppdatum från Apple utan den nämndes endast som tillgänglig ”i oktober”. Marknadsföringsartiklarna är troligtvis affischer för att använda i fönster och gångar i återförsäljares butiker.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Antagligen finns det inget definitivt datum skrivet på materialet heller då det säkert redan hade läckt ut. Det finns två möjliga scenarion om Apple faktiskt släpper iPad Air snart. Det ena är att Apple ger världen tillgång till chippet A14 innan det har fått sig en ordentlig presentation i iPhone 12 eventet. Det andra är att vi faktiskt får en inbjudan till eventet väldigt snart.

Via: MacRumors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.